Vårfin på ett kick

2010-03-08

Våren är inte riktigt här än men med rätt produkter kan du trolla fram ett solfräscht ansikte på ett par sekunder. Genom att klicka på den markerade texten kommer du direkt till vårens hetaste must haves.

Grunda

Tvätta av ansiktet och återfukta med en dagkräm (5). Låt produkten sjunka in ordentligt, därefter applicerar du din foundation (7). Använd en foundation-pensel (3) och arbeta uppåt i ansiktet. Starta vid pannan, kinderna och tillsist hakan och näsan.

Ögon

Concealer (10) gör underverk för trötta ögon. Här är fingertopparna det bästa verktyget. Applicera produkten på fingret och klappa in concealern på eventuella finnar, röda partier och under ögonen. Svep in ögonlocken med en varm brun nyans och applicera ett lager volymmascara (6). Välj en naturlig färg på läpparna, gärna ett läppglans (2) i nougat eller i en matt rosa nyans.

Kinder

När du väljer nyans på din bronzer (9) bör du välja en färg som är snäppet mörkare än din egen hudton. För bäst resultat för du införskaffa en solfjäderborste (8) som har en väldigt tunn borst. Applicera bronzer på borsten, knacka av överflödet i locket och svep in pudret över kinder, panna och näsa.

Highlighter

Applicera lite rosa rouge (4) på kindknotan. Den hittar du när du ler ditt största leende. Om du vill få till det lilla extra kan du satsa på en highlighter (1) på kindbenets högsta punkt, samt i ögats inre vrå.