Baby Foot!

2011-06-30

Lena, mjuka bebisfötter, kan det vara något? Jag blev i alla fall otroligt nyfiken när den hypade Japanska fotpeelingen lanserades och såg med skräckblandad förtjusning fram emot att få testa.

Behandlingen är enkel, man stoppar ner fötterna i ett par plasttossor som är fyllda med en exfolierande gelé. Sen sitter man snällt och väntar i två timmar medan det verkar. Man kan inte knata runt i de här, förslagsvis passar man på när man ändå tänker ha en tv-kväll. Men drar man en strumpa över så kan man röra på sig litegrann om det skulle bli nödvändigt.

Baby Foot är en kur som man ser fullt resultat av först efter två veckor. Gelén tränger in i huden och luckrar upp de döda hudcellerna så de släpper från foten och man börjar fjälla. Det kan ta upp till en vecka innan fjällandet tar fart, för mig tog det fyra dagar sen kunde jag försiktigt rulla av stora sjok med död hud. Äckligt? Ja, och härligt!

Det här funkade jättebra på mig, fötterna blev alldeles mjuka och sulorna sådär friskt rosa i tonen. Alla får inte samma resultat, under mitt testande så fick jag rapporter som sträckte sig från Halleluja till OK från andra som provat på. Jag hör som sagt till de nöjdas skara och känner att det här är en kur som är toppen att köra inför sommarsäsongen. Nu är det mycket lättare att hålla fötterna fina och jag kommer absolut att ta en ny kur om några månader igen för att hålla efter resultatet.

/ Helena - LipGloss Bitch

Baby Foot