bareMinerals Deep Cleansing Foam

2011-09-19

Världens mest kända mineralmakeupmärke, bareMinerals, har lanserat en hudvårdslinje. Jag testar mig just igenom sortimentet och fantastiska Deep Cleansing Foam måste bara få lite välförtjänt uppmärksamhet här. Gillar ni löddrande ansiktsrengörare så ska ni läsa vidare - och gillar ni dryga, väldoftande, rikt och mjukt löddrande ansiktsrengöringar så är det nu ni ska unna er en ny inför hösten!

bareMinerals Deep Cleansing Foam lyckas med allt det där som jag önskar av en rengöringsprodukt. Ja ni vet, den tvättar rent (såklart), den biter även på tyngre makeup, den strippar inte huden totalt på fukt och den är skön, lyxig och på alla sätt behaglig att använda. Att sen en liten liten ärta av den här krämen räcker gör Deep Cleansing Foam superdryg och mer än prisvärd.

Det är inte varje dag man stöter på något såhär klockrent, oftast är det åtminstone något litet som stör. Här kan jag faktiskt inte komma på något alls. Förpackningen ser till och med snygg ut på hyllan. Att doften dessutom är lite tvålig på ett lavendelhemtrevligt vis gör inte saken sämre.

/ Helena - LipGloss Bitch

bareMinerals Deep Cleansing Foam