Gå-bort-presenter!

2011-05-14

Någon blomma, en flaska vin eller en chokladask - hur ofta har man inte haft med sig det till värdinnan när man är bortbjuden? Fantasilöst? Mm, litegrann. Men samtidigt kan det vara svårt att komma på annat, särskilt om man inte känner personen i fråga så väl. Här kommer tre tips på gå-bort-presenter som kan passa de flesta, men som du ändå kommer att bli ihågkommen för.

BJÖRK&BERRIES Wild Strawberry Sugar Scrub Smink, hudvård eller dofter är kanske inte det lättaste att köpa åt andra, men en kroppsskrubb går hem hos de flesta. Under våren och försommaren är Wild Strawberry Sugar Scrub ett klockrent val, med en doft av solvarma smultron är detta sol och semester på en liten burk.

NUXE Rêve de Miel Hand & Nail Cream
Handkräm är också något i beautyväg som de flesta har användning för. Välj en lite lyxigare variant som verkligen vårdar och gör gott.

Cowshed Grumpy Cow Uplifting Room Candle
Doftljus är något jag själv ofta har med mig när jag blir bortbjuden, jag tänker att det är vardagslyx som man kanske inte unnar sig själv men verkligen uppskattar att få. Tänk på att det är ett säkrare kort att välja en doft som lutar åt det friska eller "nytvättade" hållet än åt det söta eller kryddiga om du inte är helt säker på vad din värdinna föredrar.

/ Helena - LipGloss Bitch