Hösten är underbar!

2011-09-26

Jag erkänner, jag älskar verkligen hösten. Jag älskar att löven byter färg, jag älskar att alla härliga tv-serier äntligen börjar igen och jag ÄLSKAR att hösten alltid levererar massor av nya spännande dofter!

Nu har vi fått in två nya mysiga parfymer i sortimentet, två helt olika dofter men som båda är lika förföriska och spännande på sitt eget speciella sätt. Den första doften kommer från Clean och heter CLEAN Skin EdP. Den omskrivs på följande sätt: "Clean Skin EdP fångar den oemotståndliga doften av ren, varm, naken hud. Lockande noter med fräscha och krämiga inslag ger en känsla av naken hud direkt från duschen."

Den andra parfymen kommer från högaktuella Rihanna och heter Reb'l Fleur EdP. Doften är precis som Rihanna både färgsprakande och tuff i sin framtoning och flaskans form är inspirerad av Rihannas favoritaccessoar: Stilettskor! Doften beskrivs så här: "Doften är tidlös genom dess sensualitet och ungdomlighet. Reb'l Fleur tar fram Rihannas rötter i Barbados, samtidigt som den återspeglar hennes glamorösa liv som hon lever idag i New York."

"I wear my fragrance, I don't let it wear me.", Rihanna

/ Kram Linda!

Rihanna Reb'l Fleur