Talika Lipocils Expert blev årets snackis!

2011-01-12

Tara Beauty Awards 2010 utsåg Talika Lipocils Expert till Årets Snackis för kvinnor 40+. "I år har allt fler satsat dyra slantar på näringsrika serum för att kunna stoltsera med imponerande fransar. Inte undra på att Talikas prisvärda variant blivit så populär."

Så här testade tidningen Tara: Produkterna, med extra fokus på de som riktar sig till kvinnor 40+, testades under hela året. Tara har letat efter krämer för mogen hy, makeup som inte betonar rynkor och hårprodukter som ser till att de små grå blir mer följsamma. Alla produkter som testades var nyheter under 2010, inklusive uppdateringar och nylanseringar.

Om produkten: Talika Lipocils Expert Fransnäring ger naturligt längre, fylligare, mörkare och perfekt formade fransar! Upptäck en absolut säker lösning som förskönar dina fransar naturligt på bara 28 dagar.

Lipocils Expert® består av en blandning av naturliga aktiva ämnen. Den har inga biverkningar. Om du upplever dina fransar som för korta, glesa, spröda eller saknar glans och spretar, eller om du bara drömmer om längre, glansigare, sexigare fransar.