Tävla om NUXE Huile Prodigieuse

2011-09-27

Hösten är härlig! Visst, det blir lite kallare och mörkare men då får man ju tända ljus, mysa ner sig i soffan under en filt och dricka varm choklad. För att höja mys-faktorn ytterligare så tänkte vi låta fem av er få njuta av varsin 100 ml NUXE Huile Prodigieuse (värde 395 kr). NUXE Huile Prodigieuse unika kladdfria olja är närande, vårdande och skyddande och ger dig en sammetslen hud och ett glänsande hår! Perfekt att använda under höstens och vinterns kalla månader.

För att vara med i vår härliga höst-tävling ska du gilla denna underbara olja på vår sida, lämna sedan en kommentar till detta inlägget och skriv en liten hösthälsning. Det kan vara ditt bästa höstminne, det vackraste med hösten eller varför just du vill ha denna oljan i höst!

Så här tyckte två av våra kunder om oljan:

Världens bästa olja - 2011-04-06 av: Sara Anna Maria (ålder: 25-34)
"Torr olja som går in i huden direkt - man behöver inte vänta med att klä på sig som om man smörjer med vanlig lotion. Den doftar himmelskt och är dryg. Underbar!"

Bäst!! - 2011-02-19 av: Monica
"Jag köper den stora flaskan nästa gång! Använder den över hela kroppen och ansiktet, håret. Skönt att slippa silikoner och mineralolja! Skön till fötter och händer också och man behöver bara smörja in en gång! Bland det bästa på marknaden faktiskt! Doftar så gott också!"

Tävlingen avslutas på onsdag 5/10-11.

Lycka till!