Under 100

2011-05-07

Vi älskar väl alla ett riktigt budgetkap? Idag tänkte jag tipsa om tre favoriter som alla kostar under hundralappen.

Wet n Wild CoverAll Concealer Palette (69 kr)

En bra concealer är grunden till allt gott och med CoverAll Concealer Palette tar man sig igenom det mesta. Paletten består av fyra krämiga nyanser som alla har sitt syfte men också kan mixas för bästa resultat, bara att prova sig fram. Den rosa t ex ljusar upp och ger en fin piggelineffekt under ögonen, nyansen passar mig perfekt som den är och jag skulle kunna köpa paletten enbart för denna.

Dr. Lipp Original Nipple Balm for Lips (98 kr)

Det började som en kräm för ammande mammor att ta till för att läka och lindra den känsliga huden. Nu är det världens bästa läppbalsam! Original Nipple Balm for Lips är en riktig liten multiprodukt som jag inte vill vara utan. Förutom torra läppar så hanterar den allt från flisiga nagelband, skrovliga armbågar, torra hälar till risiga hårtoppar eller en bångstyrig lugg.

China Glaze Fast Forward Top Coat (98 kr)

Folk frågar mig ofta hur jag orkar byta nagellack stup i kvarten, det tar ju sån tid! Inte alls. Jag fixar naglarna medan jag kikar på tv och med snabbtorkande överlack behöver man inte vänta i timmar på att våga röra sig. Låt första lagret nagellack torka i 2 minuter, lacka nästa lager och vänta nån minut igen. Toppa sen generöst med Fast Forward Top Coat. Ett överlack av den här typen tränger igenom om torkar upp alla lagren samtidigt, så man slipper sitta där och vänta. Det finns ju betydligt roligare saker att ägna sig åt än att titta på färg som torkar.

/ Helena - LipGloss Bitch