GlamGlow

2012-07-03

Jag är en sanslös skönhets-junkie alla kategorier och inget gör mig så glad som när jag får testa nya skönhetsprodukter, nytänkande trender och beauty-trick av alla de slag! Igår fick vi in den efterlängtade ansiktsmasken GlamGlow och ett test hamnade på mitt bord. Jag hoppade små hoppsa-steg hela vägen hem då jag älskar att testa produkter som ska tillföra glow och lyster.

Jag la på masken efter det att jag kört min vanliga rengöringsrutin (lotion och toner), masken är i mörkgrön lera och torkar på cirka 10-15 minuter. Efter det sköljde jag av den med ljummet vatten och huden såg helt fantastisk ut och blev len som en persika. Idag när jag gick till jobbet lämnade jag både min foundation och mitt puder hemma och traskade iväg helt naken, med undantag av lite bronzer på kinderna och mascara på fransarna (och kläder för att undvika missförstånd) :)

Jag citerar en kommentar jag fick: "Namnet på masken är verkligen passande. Du ser både glammig och glowing ut."

Plus!
  • Detta är den bästa ansiktsmask jag någonsin testat!
  • Fräsch doft som för min del förhöjde upplevelsen.
  • Huden återgick cirka 10 år tillbaka i tiden och fick en 25-årings lyster, denna fördel borde nog ligga överst känner jag :)
Minus!
  • Supertrist för de undantag av kvinnor och män som tycker att man ska njuta av alla åldrar, för denna mask struntar i det och för huden tillbaka ett decennium ungefär!

Detta är en produkt som alla bör ha stående i sitt badrumsskåp eller på en liten speciell hedersplats för de tillfällen man vill ha en extra boost av lyster och glöd!

GlamGlow