Linda gillar NYX PROFESSIONAL MAKEUP <3

2012-11-20

Personligen så tycker jag att något av det tråkigaste, när det kommer till huden, är stora porer och en högblank panna! Jag har testat (och testar) dagligen nya och gamla produkter för att hitta min/mina favoriter. För att börja med porerna så använder jag just nu NYX PROFESSIONAL MAKEUP Pore Filler, jag måste säga att jag tycker den är väldigt bra men den fungerar (enligt mig) mycket bättre att lägga som ett avslut istället för en grund.

I beskrivningen står det att man ska applicera den under sin foundation, jag upplever att den tyvärr "försvinner" lite då. Jag lägger den istället över min foundation och mitt puder på de områdena jag behöver. Som sista "touch" sveper jag lite puder på samma ställen för att fästa min makeup.

Nu kommer min favorit: NYX PROFESSIONAL MAKEUP Shine Killer! Jag vet att många av er saknar Smashbox Anti Shine. Sluta sakna och börja ÄLSKA Shine Killer istället :) Jag applicerar denna lilla magiska kräm på pannan och näsryggen under min foundation och mitt puder. Resultatet består hela dagen utan problem. Däremot bör man bättra på den om man ska hitta på något kul på kvällen.

Har ni testat någon av dessa produkter och vad tycker ni? Har ni några andra favoriter i kampen mot en snygg, jämn och matt hy?