OPI Germany Collection

2012-08-26

Nu har OPIs höstkollektion Germany Collection äntligen börjat säljas, och jag tänkte visa er lite bilder på vad det är som bjuds. OPI släpper alltid 12 lack när det är dags för de större säsongskollektionerna, Germany är spretig nog för att alla ska kunna hitta sina favoriter. 4 lack har krämfinish, 6 har den klassiska skimmerfinishen och 2 har ett snyggt silverskimmer i sig som jag tokgillar.

Först ut är min absoluta favorit, gulgröna Don't Talk Bach To Me. Här tycker jag man tydligt ser hur det svaga skimret ger liv till lacket och gör nyansen än mer unik. Kompisen Schnapps Out Of It! har samma fina skimmer och är rena drömmen att applicera. Nein! Nein! Nein! Ok Fine! är ett mörkt grått lack som drar något åt grönt, det har också begåvats med det mest fyndiga namnet i samlingen.


På andra raden har vi ytterligare en personlig favorit, taupefärgade Berlin There Done That. Fantastiskt snyggt! Ett blekt hudrosa lack kanske kan va nåt? Kolla i såfall in My Very First Knockwurst. Beigea Don't Pretzel My Buttons är det enda av lacken som jag såg problem i kvaliteten hos när det kommer till appliceringen, den kraftiga pigmenteringen gör att det täcker bra men segar sig lite när man lackar.


Nu kommer vi till skimmerlacken, jag tycker att 6 känns lite mycket och hade gärna sett fler krämisar. Men färgerna skiljer sig så mycket åt att jag köper uppdelningen. Varje höstkollektion behöver en riktigt het, vampig skönhet. OPIs heter denna gång Every Month is Oktoberfest. Varmt röda Deutsche You Want Me Baby är inte unik på något sätt, men en klassiker är en klassiker. Suzi & The 7 D üsseldorfs är en lila nyans som kräver tre tunna lager för snygg täckning, men det torkar snabbare än de övriga så det är inga större problem.


Danke-Shiny Red är också en klassiker som vi sett förr, passar dem som gillare den svalare skalan av rött. Unfor-Greta-Bly Blue är min tredje favvo i kollektionen. Så läcker! Älskar man vampiga nyanser så bjuder OPI på ett lack till i genren, German-icure by OPI.

Vad har du för favoriter?