Peeling som ger en slätare feeling!

2012-01-03

God Fortsättning på er alla! Nu ligger ett nytt spännande år framför oss och det är hög tid för mig att börja recensera och testa produkter igen :). Jag personligen älskar verkligen att testa produkter som ska ge huden ett litet lyft eller ett slätare utseende. Detta första inlägg året 2012 blir just ett sådant. Jag måste säga att Brazilian Peel är en av de bästa produkterna jag har testat på länge. Bästa i det avseendet att resultatet märktes (på mig åtminstone) omgående. Jag har nu använt peelingen tre gånger och för att se slutresultatet så ska man köra en kur om minst fyra gånger.

Det är viktigt att man inte upprepar behandlingen oftare än en gång per vecka och att man följer den föreskrivna tiden (10 minuter). Jag kände innan den första appliceringen en liten oro för att det skulle svida och kanske stickas, min oro var som tur var inte befogad. Jag har under dessa tre behandlingstillfällen inte känt minsta obehag varken under tiden eller efter. Redan efter den första appliceringen blev min hud slätare, fick bättre lyster och det absolut bästa för min del var att porerna minskade drastiskt.

Så här står det om Brazilian Peel:

"Brazilian Peel har revolutionerat den amerikanska skönhetsmarknaden och är den första professionella kemiska peelingen som är säker för hemmabruk. Den innehåller glykolsyra som är utvunnen från naturliga sockerrör och Acai, en naturlig antioxidant från Amazonas regnskog. Hela 30 % glykolsyra, vilket är fem gånger starkare än andra produkter på marknaden. Därför ger Brazilian Peel dig fördelar du annars bara kan uppnå på hudvårdskliniker."

Jag har själv testat kemisk peeling på salong och resultatet blev om inte bättre, minst lika bra med Brazilian Peel. Denna peeling är definitivt något jag kan rekommendera till alla er som har ojämn hudton, grå och livlös hy och/eller vill ha en fastare och slätare hud med mindre porer.

  • Fri från parabener, sulfater, syntetiska dofter och färgämnen, petrokemi, ftalater, GMO & triclosan.
  • Minst 70 % av deltagarna upplevde sin hud slätare och mjukare.
  • Minst 70 % av deltagarna visade förbättrad lyster i ansiktet.
  • Minst 70 % av deltagarna fann deras hud fastare och jämnare.
  • 100 % av deltagarna hade förbättrad lyster/hudton i minst ett område av ansiktet, baserat på utvärderingar från dermatologer.