Sköna klappar!

2012-11-25

Har du fina kvinnor i ditt liv som förtjänar en glammig julklapp, eller funderar du på vad du själv borde klicka hem nu när Eleven har 11% rabatt fram till Julafton? Här kommer tips på fyra personliga favoriter som jag tror de flesta skulle älska att hitta under granen.

the Balm Down Boy är något av det mest perfekta rouge jag stött på, det ger lite frostnupna kinder som när man precis kommit in efter en promenad i frisk kall luft.

Too Faced Size Queen Multi-Dimensional Mascara är en helt galet stor mascara, men förvånansvärt lätt att jobba med. Ett par svep ger fantastiskt fina fransar och är man bara minsta sminknördig så måste man testa det här.

Prada Candy EdP beskrivs som vågad, förförisk, sensuell och vild och det här är min stora doftfavorit 2012. Candy är mycket av allt, det är sött, varmt och maffigt.

OPI Skyfall The Man With The Golden Gun är en riktig liten pärla bland allt som släppts i samband med att James Bond firar 50. OPI tillägnade Skyfall en hel kollektion, men The Man With The Golden Gun är en limited edition att imponera med. Ett genomskinligt topplack fyllt av flingor i 18 karats guld. Effekten är fantastisk över djupa nyanser som midnattsblått, svart och vinrött. Det här är ett lack jag definitivt vill hitta under min gran på julafton!