Sommar-makeup!

2012-07-08

Nu inleder jag min "sista" arbets-vecka innan lite semester. Jag tänkte på tal om semester visa er en mejk som jag tycker är väldigt fin och naturlig till svala sommarkvällar och sena partynätter :) Eftersom jag på sommaren helst bara bär lite BB-kräm och bronzer så räknar jag denna mejk som en kvälls-mejk!

Jag har börjat med med min favorit när det gäller primers, Too Faced Primed & Poreless Face Primer. Efter den har jag lagt ett tunt lager av glominerals gloProtective Liquid Foundation Satin II (i färgen Golden) och "fäst" underlaget med pudret från samma märke, glominerals gloMatte Finishing Powder. Just det här pudret vill jag varmt rekommendera, det ger en väldigt fin täckning utan att kännas kakigt och tungt. Jag har många gånger bara lagt pudret efter dagkräm över T-zonen för att minska och dölja blanka partier.

Eftersom jag är väldigt ljus i hyn och sällan får den där gyllene solbruna tonen så får jag helt enkelt fuska fram min solbränna! Det gör jag helst med ett bronzing-puder som jag sveper över kindben, näsrygg, tinningar och haka (de naturliga ställena där solen träffar ansiktet). Min absoluta favorit-bronzer denna sommar är Collistar Double Game Bronzing Powder. Den ger precis lagom med färg och ger också ett lätt stänk av guldskimmer utan att upplevas blank. Detta puder har jag dessutom lagt i globlinjen som en ögonskugga!

Lite vattenfast kajal från Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eye Liner och ett lager mascara så är ögonen klara. Avslutningsvis har jag applicerat Youngblood Mighty Shiny Lip Gel i färgen Revealed (två lager). Detta gloss är mitt absolut hetaste tips för snygga sommarläppar på både stranden och party-blåsan. Love it!

Det här är min bästa sommar-mejk, hoppas det ger någon lite sommar-feeling och ny inspiration kanske?

Kram Linda!