Tävling - Bli grundligt vårsnygg med Lily Lolo!

2012-01-31

När våren kommer vill vi ha mjuka och naturliga mejker som får vår hy att stråla. Ett märke som jag alltid plockar fram när solen börjar vakna till liv är Lily Lolo! Deras produkter är tillverkade enligt mottot "less is more" och det säger allt tycker jag. En "look" jag själv använder under vårens härliga månader är rouget Juicy Peach på mina kinder, bronzern Waikiki för extra glow och ögonskuggan Parma Violet. Fräscht, naturligt och väldigt vår-inspirerat.

Ni har nu chansen att vinna ett av tre underbara kit bestående av en foundation, ett rouge och en bronzer (värde 695 SEK). Färgerna får vinnarna själva bestämma!

För att tävla ska ni gilla samtliga tre produkter på vår sida, lämna sedan en kommentar till detta inlägget och motivera varför ni vill sminka er med mineralsmink-märket Lily Lolo. Berätta också gärna för oss om ni har testat något tidigare från Lily Lolo och vad ni tyckte!

Ni har väl inte missat att ni just nu får den ljuvliga borsten Lily Lolo Super Powder Brush (värde 350 SEK) utan kostnad om ni köper produkter från Lily Lolo för minst 350 SEK? En personlig favorit som jag vill tipsa er om är Lily Lolo Mineral Finishing Powder :)

Tävlingen avslutas på söndag 5/2 2012.

LYCKA TILL!