Början på något nytt

2013-01-31

När jag startade min blogg My Nail Polish Online trodde jag aldrig att jag skulle en dag få vara gästbloggare hos Eleven som länge har tillhört mina absoluta favoriter när det gäller smink! Dagens post symboliserar början på något nytt, det nya samarbetet mellan mig och Eleven men också en liten längtan till våren.

Jag tänkte nämligen visa idag ett lack som med sina ljusa och fräscha färger påminner om våren, ett lack som jag faktiskt har köpt en stor flaska av efter att ha testat OPIs miniset bara för att jag tyckte att det var så vackert. Lacket som heter Care to Dance kommer från OPI och kom med förra årets "soft shades" kollektion - New York City Ballet. På bilden nedan har jag använt tre lager av lacket för att få det heltäckande. Lacket kan också bäras med färre lager om man vill uppnå en skirare och mer drömsk effekt.

Inom samma kollektion ingår ett otroligt vackert glitterlack som heter Pirouette my Wistle. Detta kan vara ett av de vackraste glitterlacken som har släppts under förra året och passar väldigt bra ihop med många andra lack. På bilden nedan har jag svampat lite av glittret på nageltipparna för att uppnå en glitter gradient.

Jag har avslutat manikyren med ett lager av det snabbtorkande överlacket China Glaze - Fast Forward. Ett avslutande lager av överlack är en fördel för de flesta manikyrena. Använder man snabbtorkande överlack kan man dessutom minska torktiden för en manikyr väsentligt.