China Glaze - Avant Garden

2013-04-11

Jag skulle mycket gärna vilja säga att våren är här nu i mitten av april när jag ska visa några vårlack från China Glaze vårkollektion Avant Garden men på grund av snöfall och kallgrader ute kan jag bara hoppas att våren är på väg :D Avant Garden består av 12 st vårlack, 6 st pasteller som kallas "Pastel Petals" och 6 st lack i starkare färger "Blooming Brights". Tre av de nagellack som jag kommer att visa idag hör till den färgstarka delen av kollektionen, "Blomming Brights" och ett hör till "Pastel Petals".

På bilden nedan kan vi se de fyra nagellacken i en manikyr. På pekfingernageln har jag målat ett lager av Life is Rosy, en vacker dammig rosa som täckte med ett lager. Life is rosy hör till "Pastel Petals" delen av China Glaze's Avant Garden kollektion. På långfingernageln har jag målat två lager av Budding Romance. Lacket är ett jellylack som torkar väldigt glansigt i sig självt och som har en härlig grön färg. På ringfingernageln har jag målat ett lager av Sunday Funday, ett underbart klarblått lack. På lillfingernageln har jag målat ett lager av Mimosa's before Mani's ett persikofärgat lack med ett vackert guldskimmer.

På sista bilden har jag målat blommor med en liten tunn pensel. Blommorna är gjorda med de tre lack som finns som bas på de andra naglarna. Man kan också använda en liten tandpetare för att måla blommorna. Avsluta med ett lager topplack, exempelvis Seche Vite.