China Glaze - Cirque du Soleil

2013-02-28

Idag ska vi ta en titt på fyra nagellack från China Glaze kollektionen Cirque du Soleil, en kollektion inspirerad av filmen Cirque du Soleil - Worlds Away och av det färgstarka cirkuslivet.

Vi ska börja titta på två av kollektionens vackraste glitterlack, det blåa Water You Waiting For och det gröna Running in Circles. Nedan har jag målat två lager av Running in Circles på pekfingernageln och lillfingernageln och två lager av Water You Waiting For på långfingernageln och ringfingernageln.

Jag ville sedan se hur dessa färger går ihop så jag målade en gradient med Water You Waiting For och Running in Circles. Detta är lätt att åstadkomma med hjälp av en liten svamp. Man börjar med att måla naglarna i en färg (i det här fallet har jag börjat med Running in Circles) och sedan svampar man på det lacket som ska vara på nageltipparna (jag har använt Water You Waiting for för manikyren nedan). Det hela avslutas med ett (eller flera) lager av topplack.

Nästa två lack som vi ska titta på är Whirled Away och Get Carried Away. Båda lacken har jag lagt ovanpå det röda Essie - She's Pampered. Whirled Away som jag har målat ett lager av på pekfingernageln och lillfingernageln består av stora vita hexagonala glitter och mindre svarta hexagonala och stavformade glitter. Get Carried Away har jag målat två lager av på långfingernageln och ringfingernageln. Get Carried Away består av stora rödaktiga och silverfärgade hexagonala glitter och mycket små svarta och silverfärgade glitter. Både Whirled Away och Get Carried Away är mycket effektfulla lack som kan användas över nästan vilka färger som helst.