Heta höst-trender!

2013-09-05

Visst saknar jag sommar, sol och semester men om jag ska vara helt ärlig så är hösten min absoluta årstid. Finns det något mysigare än att tända massa doftljus och krypa upp i soffan med en tidning och bara koppla bort och koppla av?

En annan sak som jag tok-gillar med hösten är alla underbara nyheter och höstkollektioner som bokstavligt talat bara ramlar in. Jag har i början av denna höst spanat in några av de hetaste trenderna och de bästa produkterna (i mitt tycke) som jag själv har förälskat mig i.

1. Nummer ett på min lista är den självklara CC-krämen. Jag spenderade i stort sett hela sommaren tillsammans med min Clarins BB-kräm och nu tänker jag spendera min höst ihop med P ürminerals CC Cream Broad Spectrum SPF 40.

2. FOREO LUNA Mini, Petal Pink, nu snackar vi rengöring! Hur jag någonsin klarade min dagliga rengöring innan jag fick testa denna är ett under? Skämt-å-sido så är detta den bästa investering man kan göra för att få full utdelning av sina andra hudvårds-produkter. Din hy kommer att få en alldeles speciell lyster - en lyster som bara kommer från en väl rengjord hy.

3. Ja, jag vet! BB-kräm har funnits relativt länge, men nu har jag upptäckt en naturlig variant som är helt fantastiskt bra: REN Satin Perfection BB Cream SPF 15. Krämen har en anpassningsbar nyans vilket betyder att den i stort sett passar alla. Mig passar både nyans, konsistens och resultat alldeles utmärkt. Tummen upp för en naturlig BB-kräm som ger både täckning och en matt finish.

4. Har du undrat varför vissa får en alldeles felfri makeup, utan småhår som fastnat i ansiktet eller skarpa kanter efter rouge och foundation? Hemligheten (förutom träning såklart) är rätt verktyg! bdellium har varit en storfavorit hos mig under en lång tid men nu när dessa rosa borstar har kommit i nya set så är det en helt ny nivå på min kärlek till dessa oslagbara makeup-borstar! Think Pink - bdellium Tools Pink Bambu Deluxe 22pc. Brush Set

5. När vi i förra veckan fick hem One Directions parfym visste min lilla tjej inte till sig av lycka. Givetvis fick en av dessa vackra flaskor följa med mig hem, när hon då i ren eufori slet bort plasten och prov-sprayade var det JAG som blev totalt förälskad i den mjuka och smakfulla doften.

Det sitter låååååååångt inne att erkänna men jag älskar den! Kan avslutningsvis berätta att jag och min dotter i dagsläget delar på hennes parfym :) Jag säger bara: Våga testa - du kommer inte att ångra dig!

Tjingeling!