Mina favoriter under året som gick

2013-01-02

Såhär strax efter att vi har firat in det nya året vill jag passa på att lista mina favoriter från 2012. En liten tillbakablick över vad som hårdtestats vaskade fram det bästa av det bästa i fyra kategorier: hår, naglar, smink och hud.

Hår: Jag är helt besatt av torrschampon, och ingen gör det bättre än Kisby! Välj sprayvarianten Kisby Dry Shampoo när du vill fräscha till hårrötterna mellan tvättar, bara vill skapa lite skön struktur eller ge håret extra volym.

Naglar: Under 2012 har vi sett att man kan pynta naglarna med i princip vad som helst, 2013 lär trenden med nailart fullkomligt explodera. Ciaté gjorde det bäst när de lanserade sin Caviar Manicure, lacka naglarna och strössla dem sen med små pärlor - kul och snyggt som tusan.

Smink: Vad jag har oh:at över Too Faceds Shadow Bon Bons, med rätta förstås! Denna fantastiska lilla box innehåller 12 ursnygga och så otroligt användbara skuggor, en grym mascara och en primer får man på köpet. Det sägs att det här är en limited edition, så gå inte och vela!

Hud: Jag föll som en fura för GlamGlow Tingling & Exfoliating Mud Mask, hypen är välförtjänt måste jag säga. Lermasken rengör på djupen, peelar skonsamt bort död hud, stramar upp och ger lyster. Det här är i princip allt jag önskar mig, en riktig liten askungemask.

God fortsättning!