OPI - San Francisco

2013-09-24

När utetemperaturen har sjunkit lite grann och dagarna har blivit kortare känns höstkollektionerna högaktuella. Det är bara så mysigt just nu med mörka och dämpade höstfärger! OPI's höstkollektion San Francisco är just så mysig och vacker som en höstkollektion ska vara. Kollektionen består av 15 olika färger med varierande finishar. Den innehåller strukturlack, cremelack, metalliska lack och skimmerlack. Idag ska vi titta på fem otroligt vackra lack från San Francisco kollektionen.

Vi börjar med att titta på ett mörkblått cremelack Keeping Suzy at Bay som jag har målat på pek- och lillfingernageln och det underbara mörkblåa strukturlacket Alcatraz Rocks som jag har målat på långfingernageln och ringfingernageln. Keeping Suzy at Bay täckte med ett enda lager medan Alcatraz Rocks täckte med två lager. Jag har målat ett lager av topplack över Keeping Suzy at Bay för att påskynda torktiden. Eftersom jag ville behålla strukturkänslan för Alcatraz Rocks lät jag bli att måla ett lager topplack över det. Alcatraz Rocks är så vackert! Med glitter skimrande i guld och rosa är lacket kanske det vackraste strukturlacket som jag har provat hittills!

På nästa bild har jag målat ett lager av Haven't the foggiest på pekfinger- och lillfingernageln, tre lager av In The Cable Car-Pool Lane på långfingernageln och två lager av Muir Muir on the Wall på ringfingernageln. Alla dessa tre lack är vackra på sitt sätt! Haven't the foggiest är väldigt speciell med sitt svärtade silverfoilsutseende, In the Cable Car-Pool Lane har en perfekt höstfärg och Muir Muir on the Wall har ett fantastiskt skimmer som i vissa vinklar ser duokromt ut.

Eftersom jag älskar prickar ville jag testa hur dessa lack fungerar i en prickmanikyr. Jag målade prickar av olika storlekar över manikyren ovan. På pekfingernageln som var målad med Haven't the foggiest målade jag prickar med In The Cable Car-Pool Lane. Över In The Cable Car-Pool Lane (långfingernageln) målade jag prickar med Haven't the foggiest. Över Muir Muir on the Wall (ringfingernageln) målade jag prickar med Haven't the foggiest och över Haven't the foggiest (lillfingernageln) målade jag prickar med Muir Muir on the Wall. Jag gillade verkligen kontrasten mellan det metalliska och cremefinishen.