Paul & Joe

2013-05-02

Paul & Joe är ett nytt märke för mig och som jag tycker verkar otroligt spännande! Med en förpackning och en flaska som verkligen skiljer sig från mängden lyckades Paul & Joe fånga hela mitt intresse. Tre lack fick jag testa från Paul & Joe och jag kan avslöja att de inte gjorde mig besviken.

Jag började med det vackra Nr 14 som är ett rött jelly lack fullt med skimmerpartiklar. Lacket var lätt att applicera och täckte med två lager.

Nästa lack jag testade var det rosa cremelacket Nr 26. Även detta var lätt att applicera och täckte med två lager. Jag tyckte det var ett fint rosa lack som passar nu till våren.

Det tredje lacket som jag testade var Nr 30, ett orange jelly med guldskimmer! Denna färg var något skirare än de andra två men lacket täckte med tre lager.

Jag var nyfiken att se om dessa lack skulle fungera ihop i en manikyr så jag testade att göra prickar och en halvmåne. Som bas använde jag Nr 30 medan prickarna och halvmånen gjorde jag med Nr 14 och Nr 26. Jag tycker att det blev en intressant kombination!

Jack & Joe lacken är väldigt vackra och det finns en liten hemlighet med dem: de doftar gott!!