Pink pumalicious

2013-05-21

Eftersom att våren är på väg och många av oss känner sig trötta så tänkte jag att en ljus och färgstark sminkning vore på sin plats. Inte bara för att pigga upp oss själva, utan också för människor runt omkring oss. Vem blir inte glad av att se ett fint leende med en piffig läppfärg på?

Till ansiktet har jag använt NYX Pore Filler för att få en slät och fin yta att börja med. För att dölja mörka partier under ögonen, contouring och highlighting blev det Too Faced The Secret To No Makeup Makeup för ett naturligt resultat.

För att få ögonskuggorna att hålla hela dagen använder jag mig alltid en primer, till detta är Too Faced Shadow Insurance perfekt. Som basskugga över hela ögonlocket har jag använt mig av IsaDora Eyephoria i färgen 02 Golden Sand och på ytterkanten av ögat en orange skugga som jag sedan blandat ihop med världens finaste och skönaste Blending Brush från bdellium Tools.

Till läpparna har jag bl a. använt ModelCo Lip Enhancer för illusionen av större läppar och mitt nyfunna favoritläppstift IsaDora Perfect Moisture Lipstick i färgen 162 Tropical Pink.

För fullständig produktlista, besök molkan.se.