Zoya Lovely

2013-04-04

Zoya's vårkollektion har fått det vackra namnet Lovely och det är verkligen en underbar kollektion. En pastellkollektion är väldigt passande för våren och Zoya har verkligen lyckats ta fram väldigt vackra pasteller i år. Kollektionen består av 6 nagellack varav tre har fått creme finishar och de andra tre är shimmerlack. Jag kommer att visa shimmerlacken idag och jag kan säga redan från början att jag är otroligt förtjust i de här lacken.

På bilden nedan ser vi Zoya Julie på pek- och lillfingernageln, Zoya Piaf på långfingernageln och Zoya Gie Gie på ringfingernageln. Lacken är väldigt lätta att jobba med och alla tre täcker med två lager.

Jag ville se även idag hur lacken skulle samverka och efter lite funderande bestämde jag mig för att testa en liten annorlunda gradient, en gradient där alla tre färgerna går in i varandra i sektioner. Jag började med att måla naglarna i en av färgerna, det rosa Zoya Gie Gie.

I efterhand skulle jag kunna säga att det kanske inte var så genomtänkt då Julie (det lilafärgade lacket) hade varit mer passande att börja med eftersom det täcker större delen av nageln. Jag svampade sedan på de andra två färgerna på samma sätt som jag svampar gradienter och avslutade manikyren med ett lager av topplack.