Zoya Stunning och Irresistible!

2013-06-27

Zoya brukar släppa två systerkollektioner samtidigt, en med krämaktig finish och en med foilliknande finish. Den här sommarens kollektioner heter Stunning och Irresistible. Stunning består av krämlack i åtta klara härliga sommarfärger medan Irresistible består av åtta lack med skimrande foil/metallisk finish.

På bilden nedan har jag använt ett lack från Irresistible (det gröna Rikki) och två från Stunning kollektionen (det gula Darcy och det röda Yana). Alla tre nagellacken hade en otroligt bra formula. De täckte nästan med ett lager men jag målade ett extra lager bara för att vara säker på att lacken hade täckt fullständigt. Detta är otroligt bra med tanke på att gult brukar vara en besvärlig färg som ofta kräver flera lager för att täcka helt.

På bilden nedan har jag målat med en väldigt smal pensel trianglar med det röda Yana över Darcy och med det gula Darcy över Yana. Jag målade sedan ett extra V-format mönster under trianglarna med samma färg som trianglarna. Sedan målade jag gröna prickar med Rikki både på insidan och på utsidan av trianglarna.

Jag blev väldigt förtjust i dessa tre färger, varje färg på sitt sätt: Rikki för den kalla gröna foilaktiga färgen och finishen, Yana för den röd/rosa/hallonfärgade nyansen och det uppiggande gula Darcy som dessutom visade sig vara bland de bästtäckande gula färger i min nagellacksamling.