Ciate Big Beauty Bus

2014-11-05

Ciaté fortsätter skapa små gulliga förpackningar till sina minilack. Dagens förpackning har en London-buss på framsidan och kallas "Big Beauty Bus". Förpackningen är inspirerad av den färgstarka staden London och består av en samling av sex olika nagellack, fem cremelack och ett glitterlack. Vi börjar titta på de första fyra lacken:

  • Pom Pom - ett rött lack som täckte med två lager. Lacket har jag målat på pekfingernageln
  • Ferris Wheel - ett ljusblått lack som täckte med tre lager. Lacket har jag målat på långfingernageln
  • Locket - ett silverglittrigt lack som är otroligt vackert och som har många användningsområden! Glitterblandningen består av både små och stora silverglitter i en transparentfärgad bas.Glittret kan användas både som effektlack då man målar ett lager av glittret över andra lack och för sig självt. För att få Locket täckande behövs tre lager. Lacket är dock väldigt vackert med endast ett lager också! Jag har målat Locket på ringfingernageln.
  • Hopscotch - ett orangefärgat lack som täckte med ett till två lager. Lacket har jag målat på lillfingernageln

Vi fortsätter titta på de sista två lacken, Pool Party och Snow Virgin för att sedan titta på några kombinationer mellan lacken.

  • Pool Party - ett djupblått lack som täckte med två lager och som jag har målat på pekfingernageln.
  • Snow Virgin - ett vitt cremelack som täckte väl med två lager. Snow Virgin har jag målat på långfingernageln. Det här lacket kan bli en favorit bland mina vita lack. Det är inte alltid lätt att hitta bra vita lack men det här hade utmärkta egenskaper!
På ringfingernageln har jag målat en gradient mellan Pool Party och Snow Virgin. Jag målade gradienten på så vis att det inte slutade helt i Pool Party utan det var en blandning mellan Pool Party och Snow Virgin som jag målade på nageltippen. Jag målade sedan en väldigt tunn linje med Pool Party på nageltippen som en fransk tipp.

På lillfingernageln har jag haft Pool Party som bakgrund. Över Pool Party målade jag ett lager med Locket.