HOW TO 'Get Nyxed'

2014-09-01

I detta inlägg visar jag en tutorial på hur du kan ''Get Nyxed''! Jag har använt derasNYX PROFESSIONAL MAKEUP Chrome Eyeshadow ochNYX Collection Noir Glossy Black Liner för att skapa denna ögonmakeup.

  1. Applicera 'Canary' över hela locket. Se till att verkligen dutta fast skuggan i stället för att lägga på den med svepande rörelser. Då sitter den bättre. Brukar du ha problem med att ögonskuggan inte sitter? Använd en eye primer för att ögonskuggan ska undvika att lägga sig i veck. Jag har använt HD eye primer.

  2. Applicera sedan lite utav 'Light Pink' i innervrån för att få en intensiv effekt. Använda alltid ljusa färger där du vill framhäva dina ögon!

  3. För att få en djupare och större blick, lägg en tredje färg i ögongloben. Här har jag använt 'Fuschia.' Använd gärna en rundad eller en fluffigare pensel för att det ska bli lättare.

  4. Markera ögat för en skarpare look. Här ville jag ha en tjock sotig eyeliner. Avsluta sedan looken med mycket mascara eller ett par snygga lösögonfransar.

Psst..Till brynen har jag använt Perfect Brow Pencil,Taupe och Brow Pro Palette,Taupe från Anastasia Beverly Hills.

Klar!