Kardashian Beauty

2014-07-31

Idag vill jag visa er fyra lack från Kardashian Beauty, två creme lack och två glitter. Cremelacken heter Lapis, det mörkblåa lacket som jag har målat på pekfingernageln och långfingernageln och Cherry Blossom Honey som jag har målat på ringfingernageln. Det mörkblåa Lapis täckte med ett enda lager vilket jag alltid uppskattar. Cherry Blossom Honey täckte också med ett enda lager och dessa två lack har en liknande formula både appliceringsmässigt och när det gäller täckningsfaktorn.

På pekfingernageln har jag använt ett av glitterlacken, det vackra Crush. Jag målade ett lager av Crush över det mörkblåa Lapis. Crush är ett effektlack som är tänkt att målas över andra lack och som passar otroligt bra över det mörkblåa Lapis. Det silverglittriga Crush skulle också fungera ihop med de flesta andra färger om man vill det.

På lillfingernageln har jag målat tre lager av Fairy Dust som kan användas både som layering och för sig självt. Lacket består av väldigt små glitter i guld med samma storlek vilket ger en speciell effekt.

Jag lämnade två naglar utan glitter på bilden ovan dels för att visa er hur lacken såg ut utan glitter och dels för att jag hade tänkt måla små rosor över dessa. Rosorna gjorde jag med en small nagelkonstpensel. Jag använde Cherry Blossom Honey för att måla rosorna över Crush och Crush för att måla rosorna över Cherry Blossom Honey. Rosorna görs genom att man målar C-formade figurer runt varandra.