Make Up Store Nail Deco Drip Drop

2014-09-25

Det blir en annorlunda blogpost idag, då jag vill visa er nageldekorationer istället för nagellack :) Nageldekorationerna kommer från Make Up Store och de kommer klistrade med självhäftande massa på en plastbit. De kan användas på naglarna eller på huden, beroende på hur man vill använda dem.

Förpackningen består av 25 runda dekorationer i fem olika färger och tre olika storlekar. På baksidan av förpackningen står det att de kan limmas med nagellim om man har tänkt sig använda dem på naglarna eller med ögonfranslim om man vill använda dem på huden. Man ska då kunna återanvända dem om de används på det här sättet. Jag valde att testa dem över olika färger för att se vilken bas som passar dem bäst.

Följande baser har jag använt för manikyren nedan:

Den ljusbeigea och den vita basen passar ihop med alla färgerna lika bra. Den mintgröna basen skär sig med den neongröna dekorationen men passar bra ihop med de övriga färgerna. Den mörka basen Black Coffee passar ihop med alla färgerna förutom den blåa som försvinner mot den mörka basen.

Manikyren ovan kan vara lite svår att bära men om man gör en accentnagel med dekorationerna fungerar det lite bättre. Man kan också använda dekorationerna en i taget på naglarna som på bilden nedan.