Mavalas - Technicolor

2014-08-07

Mavalas Techni-color kollektion har lanserats i Sverige under våren och består av sex färgstarka och eleganta lack, vissa skimrande och vissa med en creme formula. Tre av dessa vill jag visa er idag, Cyber Yellow, Black Night och Cobalt blue. På bilden nedan har vi från vänster till höger:

  • Cyber Yellow - På pekfingernageln ser vi två lager av det gulskimrande nagellacket. Färgen ser nästan metallisk ut på naglarna och trivs man (som jag) med gult på naglarna är detta ett av de bästa metalliska gula lacken i sitt genre.
  • Black Night - På långfingernageln ser vi två lager av det svarta lacket. Detta är en basfärg som har det lilla extra nämligen ett grönaktigt skimmer. Lacket är lättmålat och mycket vackert.
  • Cobalt Blue - På ringfingernageln ser vi två lager av det lysande blåa cremelacket. Det här lacket är mitt favorit från de tre som jag har att visa er.
  • Cyber Yellow kommer igen på lillfingernageln med två lättlackade lager. Väldigt tjusigt.

Idag ville jag testa att rama in naglarna med en av färgerna. Det fick bli det svarta Black Night som jag målade en kant runt pekfingernageln, ringfingernageln och lillfingernageln. Kanten målade jag med en mycket tunn pensel som jag doppade i Black Night.