Muppets Most Wanted från OPI

2014-05-15

Idag vill jag visa er OPIs "soft shade" kollektion som i år har temat Mupparna (The Muppets)! Kollektionen Muppets Most Wanted består av åtta lack varav tre i ljusa rosa toner, en blå duokrom som går från lila till grönt och tre glitter. Jag kommer att visa er sju av dessa lack och några kombinationer mellan dessa.

På bilden nedan har jag målat med fyra av dessa lack. Från vänster till höger på bilden nedan har vi:

  • Int'l Crime Caper som jag har målat på pekfingernageln. Lacket är skirt men lätt att måla med. För att uppnå täckningen på bilden målade jag fyra lager av lacket. Det blir dock snyggt redan på första lagret så om man bara vill ha en hint av pärlvitt på naglarna kan man stanna efter det första lagret. Den vita basen har ett svagt rosa skimmer som är väldigt fint.
  • I love Applause är det ljusrosa lacket som jag har målat på långfingernageln. Även här behövdes det fyra lager för att täcka helt men i gengäld får man en väldigt fräsch och snygg ljusrosa som passar till de flesta tillfällen.
  • Miss Piggy's Big Number är ett underbart blått skimmerlack som var lätt att applicera på naglarna och som täckte med ett par lager.
  • Chillin' like a Villain är en beige/persikofärgat lack som jag har målat på lillfingernageln. Lacket är lika skirt som I love Applause men täcker bra efter tre-fyra lager.

Över manikyren ovan har jag målat en glittergradient med glitterlacket Let's Do Anything We Want över lillfingernageln, långfingernageln och pekfingernageln. Let's Do Anything We Want består av vita och rosa hexagonala och kvadratiska glitter. Glittret är för det mesta väldigt litet men det finns även några större vita kvadratiska glitter som kompletterar lacket på ett mycket fint sätt. För gradienten på ringfingernageln har jag använt mig av det glada glitterlacket Chasing Rainbows som består av flerfärgade hexagonala glitter i två storlekar.

I kollektionen ingår även det duokroma lacket Kermit Me To Speak som skiftar från lila till grönt. Jag har målat tre lager av Kermit Me To Speak över pekfingernageln och lillfingernageln. På långfingernageln kan ni se I Love Applause igen och på ringfingernageln kan ni se Miss Piggy's Big Number.

Jag ville visa er ännu en kombination med Chasing Rainbows och Let's Do Anything We Want så jag målade Chaising Rainbows över pekfingernageln och långfingernageln och Let's Do Anything We Want över ringfingernageln och lillfingernageln. Min favoritkombination blev Kermit Me to Speak tillsammans med Chaising Rainbows som jag har målat över pekfingernageln nedan.