Ny hårfavvo-serie <3

2014-01-13

Hej på er igen :-)

Hoppas ni har haft en riktigt härlig jul! Jag tänkte berätta om något jag gjorde på min julledighet.. Jag hittade en helt fantastisk ny hårserie, nämligen "Hydrathérapie" från Matrix Biolage. Jag hade lovordat den enbart för den helt underbara doften men jag hyllar den även för det fantastiska resultatet. I LOVE IT!

Jag har ett tjockt, långt hår som jag regelbundet blonderar/slingar. Eftersom all typ av blondering sliter rejält på håret så är jag extra noga med att använda bra produkter till mitt hår. För att få ut bästa effekt av dessa härliga produkter så har jag vid varje tvätt kört först två schamponeringar med Hydrathérapie Hydrating Shampoo, efter det har jag lagt i Hydrathérapie Aqua-Immersion Creme Masque i några minuter och till sist avslutat med Hydrathérapie Conditioning Balm. Håret blir alldeles silkesmjukt, lätt att reda ut och får en precis-kommit-hem-från-frisören-doft!

Just nu är det dessutom extra förmånligt att testa denna kanon-serie eftersom det är 40 % rabatt på allt från Matrix Biolage.

Investera i ditt hår, testa Hydrathérapie idag!

Happy hairday/ Linda!