OPI - Peanuts!

2014-10-27

OPIs Halloween kollektion är inspirerad av serien Peanuts (Snobben) och består av fyra nagellack, två cremelack och två svartglitterlack i genomskinliga baser. Lacken finns att köpa som fullstorleksflaskor och som kit med miniflaskor. Med kitet följer också med några nageldekaler som även dessa är inspirerade av Snobben. Vi börjar titta på cremelacken som heter Who Are You Calling Bossy?!? (det svarta lacket) och Good Greif (det gula lacket). Det svarta lacket täckte väldigt väl, dock räckte det inte med ett enda lager utan jag behövde måla två lager för att täcka nageln helt. Good Greif har en väldigt trevlig gul nyans, var lätt att applicera och krävde tre lager för att täcka helt.

Jag började med att prova nageldekalerna som jag klistrade över basen ovan och som jag sedan toppade med snabbtorkande topplack.

De två glittren som ingår i kollektionen består båda av svarta glitter ihopblandade med flerfärgade pastellglitter. Jag valde Good Greif som bas för att få fram det svarta glittret som hade försvunnit om jag hade applicerat glittren över How are you calling bossy som är helt svart. To Be Or Not To Beagle är glittret som jag har applicerat på ringfingernageln och långfingernageln. Glittret består av svarta strängglitter och hexagonala glitter i olika storlekar samt blåa, persikofärgade och rosa glitter. Det andra glittret heter Where's My Blanket??? och det består av svarta hexagonala glitter i olika storlekar samt creme och persikofärgade glitter. Where's My Blanket??? har jag applicerat på pek- och lillfingernageln.