Revolutionerande foundation från bareMinerals!

2014-08-31

När vi idag träder in i höstmånaden september så öppnas dörren för höstens alla underbara nyheter. Först ut är den mycket omtalade och YouTube-hypade: bareSkin från bareMinerals.

Eftersom produkten är helt ny så har jag inte hunnit testa den själv ännu men jag lovar att återkomma med en uppdatering om någon/några veckor när jag har fått den i min hand. Det här inlägget blir istället mer informativt, med tips, än skrivet ur ett personligt perspektiv.

Jag har under flera månader tillbaka läst om denna foundation och alla verkar vara eniga om att den är, som någon skrev: "A dream".. För de allra flesta verkar det ha uppstått kärlek-vid-första-ögonkastet och för några andra verkar kärleken ha växt fram efter några appliceringar :-) Det är dock ingen tvekan om att bareSkin är alla YouTube-skönhetsgurus nya älskling.

Till vem?

 • Denna foundation ska passa alla hudtyper och fungerar extra bra till dig med en riktigt torr hy då den ger massor med fukt. Då tänker kanske alla ni med en fet/oljig hy att den inte kommer att funka till er? Fel :-) Den ska fungera precis lika bra till en fetare hy då den är extremt lättburen och helt oljefri.

Hur använder jag produkten på rätt sätt?

 • Som de allra flesta flytande foundation ska produkten appliceras med en borste. För absolut bästa resultat ska Perfecting Face Brush användas. Droppa 2-8 droppar (beroende på önskemål om täckning) i borsten och svep i cirkelrörelser över ansiktet. Börja inifrån (mitten) och jobba dig utåt.

Foundation-mängd till önskat resultat:

 • 1-2 droppar = lättare täckning
 • 2-4 droppar = medium täckning
 • 5-6 droppar = full täckning

Vilken färg ska jag ha?

 • Något som jag personligen tycker låter väldigt bra är att även de kallare tonerna i serien inte slår för mycket åt rosa. Färgerna ska istället vara lite gulare/guldigare i tonerna än deras klassiska puder-foundation.
 • En måttstock på val av färg är att den typiska "medium beige"-kunden bör ha färgen bare neutral. Just denna bare neutral ska också vara lite mer guldig än bare sand som annars är den mer gyllene av de två.

Produktinfo:

 • Flaskan innehåller en liten kula som fördelar ingredienserna rätt, det är därför väldigt viktigt att du skakar flaskan noga innan varje användning. Produkten är mycket dryg och endast ett par droppar behövs. Produkten ger en medium täckning men kan jobbas upp till full täckning. Tänk på: Om flaskan inte skakas före applicering kan produkten komma ut nästan ofärgad.

Det perfekta hjälpmedlet:

 • Perfecting Face Brush: Borsten är speciellt designad för bareSkin Pure Brightening Serum Foundation och har en unik reservoar där du droppar i din foundation. Noterat: Borsten är betydligt mindre än bareMinerals Precision Face Brush och har blivit lovordad för sin smidighet och sin precision.

 • Material: Syntethår.

TIPS:

 • Applicera din bareSkin med tekniken SHAKE-DROP-BUFF. Så gör du: Skaka flaskan för att fördela ingredienserna. Droppa 1 droppe foundation i borsten. Applicera genom att svepa borsten i cirkelrörelser över ansiktet. Applicera droppe för droppe till önskad täckningsgrad för att hitta rätt mängd för just ditt ansikte.

Dela gärna med er till mig vad ni tror/tycker om produkten och märket. Använder ni bareMinerals idag? Om ni har några frågor så hjälper jag gärna till och besvarar dem :-)

Kram Linda!