Vår Beauty Editor Lindas 10 sommarfavoriter!

2014-07-20

Vår Beauty Editor och skönhetsbloggare Linda har valt att lista sina 10 skönhetsmåsten denna sommar. Här kan du läsa hela hennes lista!

1: Aquolina Pink Sugar EdT
"En doft av sommar och spunnet socker"

2: bkr Water Bottle, Milk
"Törstsläckande kändis-favorit"

3: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector
"En rosa kyss av krämig karamell"

4: Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque
"Hårets bästa vän i sommar"

5: Million Dollar Tan Shade Upgrade Medium Foundation Booster
"Har du också svårt att hitta rätt nyans på din foundation till din sommarhy? Look no more! Denna grymma foundation booster är mitt tips till dig för att få den perfekta färgen på din hy i sommar. Tillsätt bara några droppar i din vanliga flytande foundation och voilà så matchar din foundation din hy perfekt. Det bästa är att du dessutom får en hy som fullständigt strålar och gnistrar av lyster. Missa inte Hollywood-stjärnornas bästa summer secret! Testa Million Dollar Tan Shade Upgrade Medium Foundation Booster idag."

6: Sensai Silky Bronze Sun Protective Compact SPF 30
"Du glömmer väl inte bort att skydda din hy i sommar? Vad kan vara bättre än ett lätt täckande solpuder som ger både en fantastisk färg, ett snyggt glow och ett bra solskydd? Sensai Silky Bronze Sun Protective Compact SPF 30 är faktiskt det bästa solpuder jag har haft. Var snäll mot din hud i sommar och ge den en solkysst glöd med en touch av SPF."

7: St. Tropez Self Tan Luxury Dry Oil
"Glittrande torrolja för brunbrända ben"

8: ghd V Pink Diamond Professional Styler Jewel Collection
"Styla med stil"

9: glominerals Summer Trio Collection
"Allt du behöver i sommar för att skapa en fräsch och naturlig mejk. I detta somriga kit finns både en ögonskuggstrio i neutrala toner, ett somrigt rouge för rosiga kinder och ett puder som mattar ner din sommarvarma hy. I kitet ligger också ett underbart gloss som ger en härlig, ljusrosa kontrast till din solbruna hy. Packa lätt i sommar och packa med glominerals Summer Trio Collection i necessären."

10: I Love... Strawberries & Milkshake Bath & Shower Crème
"Rosa bubbel"