Vår make-up artist Johannes 10 sommarfavoriter!

2014-07-13

Vår makeup-artist Johannes har valt att beskriva 3 av dom 10 skönhetsprodukterna som är ett måste för denna sommar. Följ hans råd för den bästa sommarsminkningen!

1: Pixi H2O SkinTint "En tunn och lätt vattenbaserad ansiktsgel som jämnar ut och ger en fin naturlig look på ansiktet. H2O Skintint är min favoritprodukt att ha i sommar när man inte vill ha en tung bas på sig."

2: Too Faced Anti Crease Eye Shadow Primer "Ska du vara ute en hel dag eller gå på fest och vill att din ögonmakeup ska sitta så är denna primer en måste-ha produkt som bas för ögonen, du tar en liten klick och applicerar på ögonlocket sedan lägger du din ögonmakeup på det. Sminket kommer att sitta en heldag och du slipper tänka på att det lägger sig i ögonvecken."

3: Real Techniques Duo-Fiber Collection Limited Edition "Ett limited edition-kit från Real Techniques där du får grundpenslarna för att lägga en felfri makeup på ansiktet. Borstar är nyckeln till en bra makeup och här har du exakt de du behöver för att lägga concealer, foundation, puder & contoura upp ansiktet med."