Zoya våren 2014

2014-08-17

Det var ett tag sedan jag visade er några nagellack från Zoya och idag vill jag visa er tre stycken som är helt olika varandra och som kommer från två olika kollektioner. Vi börjar titta på en blå skönhet som är alldeles bedårande! Detta är också ett strukturlack som torkar snabbt och täcker med ett enda (tjockt) lager! Lacket heter Vega och kommer från vårens strukturkollektion Magical Pixie, en kollektion som består av tre lack i ljusa vårfärger.

Det andra lacket jag vill visa er är det ljusrosa lacket Dot som kommer från vårens kollektion Awaken. Dot täcker med två lättmålade lager och är väldigt fint i sig själv samtidigt som det utgör en perfekt bas för olika typer av nagelkonst.

Det tredje lacket kommer från samma kollektion som lacket Dot och heter Monet. Lacket är tänkt att bäras ovanför andra lack och passar väldigt bra över Dot. Jag kan i och för sig tänka mig att bära lacket över de flesta ljusa och mörka färger och få olika effekter på det viset, det är bara att testa sig fram :) Monet består av hexagonala glitter i ljusa färger som befinner sig i en klar bas.

På sista bilden har jag lagt strukturlacket Vega i en halvmåne vid nagelbanden ovanpå manikyren bestående av Dot och Monet. Jag gillade kombinationen av struktur, glitter och den ljusrosa basen. Eftersom jag ville behålla strukturen i Vega så lät jag bli topplack på sista bilden men på bild två och tre har jag toppat manikyren med topplack.