Zoya Zenith

2014-01-08

En av Zoyas nyutgivna kollektioner heter Zenith och består av 6st lack med olika finishar. I kollektionen ingår lacken Dream, Mosheen, Payton, Belinda, Cassedy och Seraphina. Idag vill jag visa er Belinda, Cassedy och Mosheen.

På bilden nedan har jag målat:

  • ett lager av Cassedy på pekfingernageln. Cassedy har en metallisk finish och är otroligt täckande och lätt att måla med
  • ett lager av Belinda på lillfingernageln. Belinda är ett lilafärgat lack med ett vackert skimmer. Även det här lacket otroligt täckande och lätt att måla med.
  • en gradient gjord med Cassedy och Belinda. Jag var tvungen att testa en gradient med dessa två lack som är så olika. Jag tyckte om kontrasten mellan skimmerlacket och det metaliska.
  • tre lager av Mosheen på ringfingernageln. Det här lacket är nog tänkt att användas över andra lack men passar mycket bra för sig själv också. Lacket består av strängglitter och små hexagonala glitter i en vacker turkos färg.

På bilden nedan har jag startat med ett lager av Belinda. Jag fortsatte sedan att måla en tunn sträng i mitten med glitterlacket Mosheen som passar väldigt bra över Belinda. Med en tunnare pensel ramade jag in glittret med Cassedy.

Jag tyckte verkligen om dessa tre lack från Zenith kollektionen! De är lätta att måla med och färgerna är underbara. Mest förtjust var jag av hur bra dessa tre lack gick att kombinera ihop. Mosheen passar utmärkt både för sig själv och kombinerat ihop med Belinda medan Cassedy kontrasterar så fint mot både Mosheen och framför allt Belinda.