Grattis eleven/fixa partylooken!

2015-11-10

I dag den 11/11 fyller eleven.se hela 11 år!

Jag vill självklart ta tillfället i akt att önska alla som gör hemsidan och shoppen möjlig ett jättegrattis och hoppas på minst 111 år till. :) Innan jag fick chansen att bli en av elevens skönhetsbloggare så var jag faktiskt själv en flitig kund på sidan i många år och det känns så himla roligt att få arbeta tillsammans med ett gäng man tycker så otroligt bra om! Så ännu en gång, hipp hipp hurra och en stor grattiskram från mig till alla som gör eleven.se möjligt!

Som en hyllning till dagen i ära så har jag gjort en lite roligare variant på en winged eyeliner som jag tycker passar perfekt till fest eller varför inte nyårsafton?

För att göra själva vingen har jag använt mig av Make Up Store Liquid Eyeliner Pen i svart, ett franslim och Paris Berlin Le Poudre De Comete Comet Powder i färgerna 1 & 2. Jag började med att lägga en "vanlig" winged eyeliner helt i svart för att veta vart jag sedan skulle lägga glittret. Efter det använde jag mig av Jacks Beauty Line Eyeliner Brush No.2 och No.3 för att lägga franslimmet ovanpå den svarta vingen, och då limmet torkar snabbt la jag bara lim på små områden i taget. Innan limmet torkade så doppade jag någon av penslarna i glittret och duttade försiktigt på det för att "limma fast" det. Upprepade processen över hela vingen och valde att göra en övergång mellan de två olika färgerna på glittret från vrån och utåt. Toppade looken med en ljus, skimrig skugga i ögonvrån och under brynet, svart mascara från Blinc samt ett par fransar, Eylure Exaggerate Eyelashes, N° 149!

Ett tips! Lägg gärna ordentligt med transparent puder på kinderna/runt ögat för att lätt kunna svepa bort glitter som trillar ner under processen. :) Jag använde mitt favoritpuder, Paris Berlin HD La Poudre Hightech.

Slutligen har jag nedan valt ut mina 11 favoriter ur elevens sortiment. ALLA dessa produkter använder jag personligen flitigt och skulle inte vilja att någon av dem saknades i min sminkväska!