Julklappstips: Joanna Fingal

2015-11-24

Joanna Fingal är chefredaktör på bloggnätverket Nouw.com. Med tidigare bakgrund som modeassistent på modeportalen MetroMode.se, har Joanna alltid haft hög trendkoll. Likväl som mode är intresset för skönhet stort. Här avslöjar hon några av sina skönhetsklappar som kommer införskaffas nu innan jul.

Anastasia Contour Kit - Det är en konst att kunna contoura på rätt sätt men med denna som är nr 1 på marknaden blir det ganska simpelt!

Mason Pearson - Mitt hår har gått från slitet och tunt till hästmanen jag hade i 10 års åldern tack vare denna mackapär från Mason Pearson. Hårborstarnas Rolls Royce!

Fueguia Tierra Del Fuego Fragranced Candle - Jag är inte i harmoni utan doftljus hemma på vintern. Så när jag såg att Fueguia med sina magiska parfymer även hade doftljus slog hjärtat dubbelslag.

Chloé Love Story EdP - Den här doften vill en man dofta på en dejt. Jag lovar, man blir hooked. Den är förförisk, beroendeframkallande och alldeles, alldeles magisk. Jag förstår varför den fått namnet Lovestory.