Julklappstips: Moa Hedström

2015-12-02

Moa Hedström är en talangfull tjej från norrland, med stor passion för makeup får hon utlopp för sin kreativitet. Hon levererar inte bara inspirerande looks, hon har även ett öga för nya produkter och trender. Här presenterar hon några produkter, som hon tror blir årets julklappar!

Julen närmar sig med stormsteg och vad lämpar sig då bättre än några julklappstips? Här är några av mina tips för honom och henne.

Real Techniques Collector's Edition Deluxe Gift Set - Ett underbart set med några av mina absoluta favoritborstar, de är helt enkelt fantastiska! Ett måste för smink-nörden, helt klart.

Anastasia Contour Kit - Kungen av contour! Vem i sminkvärlden har inte suktat efter detta grymma contour kit från Anastasia?

Remington Vacuum 5 In 1 Grooming Kit - Ett välvårdat skägg är ju inne om något bland herrar just nu och ett bra trimkit är ju ett måste för honom. Kitet har huvuden för både detaljtrimming och för större områden samt att en vakuumfunktion suger upp håret och städning blir ett minne blott. Hur bra?