Kissproof Lips och Smokey Eye från .FÄRG Collection

2015-08-30

Nu presenterar vi ett nytt märke på eleven, nämligen .FÄRG som många har efterfrågat. Varje vecka kommer .FÄRG tillsammans med sin makeupartist "Kaleidocolours" att presentera en ny look med deras fantastiska produkter.

Såhär beskriver grundaren Birgitta Lagerholm märket:

".FÄRG collection, vårt makeupmärke, har funnits sedan 2004 och används idag av 1000tals makeupartister. Det är framtaget av mig med ambitionen att hålla högsta kvalitet samt göra makeupartistens jobb enklare. Något som är speciellt med .FÄRG Collection är våra skuggor som är framtagna för att kunna användas till allt. Ögon, bryn, som rouge, highlight eller contouring. Du kan använda dem både torra eller fuktade - helt beroende på vad du vill använda dem till och hur mycket färgintensitet du vill ha. Detta betyder att du till exempel kan använda vilken färg du vill att göra en eyeliner av. Sättet vi jobbar med och blandar och bygger ihop produkter är fullständigt unikt. Det kommer att ta dina makeupkunskaper till en helt ny nivå.

Och du, bloggare som Helen Torsgården på VeckoRevyn, Linn Herbertsson på Metro Mode, Sandra Holmbom på Rodeo, Isastarmakeup på Isastar.se, Starwoman på Damernas Värld och Therese Lindgren på Youtube älskar produkterna så vi har goda förhoppningar om att du kommer att göra det med!"

.FÄRG Collection är verkligen en bubblare som dyker upp med bra recensioner bland sminkbloggare och youtubers allt oftare, därför är vi extra glada att kunna dela med oss av detta märke till er. Nu till veckans look som består av kyssvänliga powerläppar och en snygg sotning. Vi bad makeupartisten Kaleidocolours att dela med sig av sina tankar kring looken:

"Till denna look blev jag inspirerad av den snygga Läppennan Havana som är från vår nya kollektion med läppennor som jag älskar! De är så mjuka och sköna att använda och sitter som berg en hel utekväll. De är verkligen "kiss proof"! Eftersom Havana är en så himla snygg, lite vampig färg så ville jag fortsätta på samma linje och skapa lite drama kring ögonen också. Där jobbade jag med vår svarta skugga Kaffe och den bruna Kakao. Till basen har jag endast använt mig av concealer och vår vårdande Mineral Powder Foundation i färgen Nordic Winter Fair. Jag gillar att det blir ett naturligt resultat och att mineralerna inte täpper till porerna. För att skapa dimensioner i ansiktet har jag modellerat med hjälp av vår Contouring Palette i färgen LIGHT, där hittar jag även rätt färg för brynen som jag tycker är ett måste i en full sminkning. Det som verkligen blir pricken över i:et för mig är en snygg highligter som inte blir glittrig men ger en ordentlig glow. Skimmerskuggan Swirl är faktiskt den bästa highlightern jag provat! Den är extremt pigmenterad så väldigt lite behövs för att få dina kindben att stå ut."

BAS:
Cover Highlight Concealer
.FÄRG Mineral Powder Foundation - Nordic Winter Fair
.FÄRG Loose Powder - Vanilla
.FÄRG Contouring Palette, Light
.FÄRG Perfect Blush Palette - Ros Rouge
.FÄRG Skimmerskugga - Swirl (Highlight)

ÖGONBRYN:
.FÄRG Contouring Palette, Light

ÖGON:
.FÄRG Matte Hyperflex Shadow - Kaffe
.FÄRG Matte Hyperflex Shadow - Kakao
.FÄRG Skimmerskugga - Swirl

LÄPPAR:
.FÄRG Lipliner Kiss Proof - Havana