Nordisk premiär för SAMPAR online- se bilderna här!

2015-03-12

Kosmetikexperten Patrick Sounigo går 1984 ihop med Institut Samuel Par och tillsammans utvecklar de en mängd nya produkter för skönhetsmarknaden. Efter att framgångsrikt ha distribuerat till prestigefulla återförsäljare såsom Barneys och Harvey Nichols väljer Sounigo att tjugo år senare att ta fram något helt nytt. Sounigo hade då länge drömt om ett unikt, urbant och modernt märke med autentiskt innehåll och som skulle tillverkas till etthundra procent i Frankrike. Det nya märket kom att kallas SAMPAR.

"Vi på eleven.se säljer SAMPAR exklusivt online och det är en ära att få väljas ut som enda e-handlare i Norden", säger Charlotta Dahlqvist som arbetar som CCO här på eleven.se.

Under tisdagen hade vi lansering på Nobis Hotell i Stockholm och en hel del kända ansikten besökte oss, däribland Agneta Elmegård, redaktör från Skönhetsredaktörerna och Caisa Jansson skönhetsredaktör på det populära magasinet Damernas Värld.

SAMPAR ger omedelbart synliga resultat, men hjälper även till att ge verkan på längre sikt. Märket har särskilt tagit fasta på hälsoaspekter och vill med sina skönhetsartiklar uppmärksamma exempelvis luftföroreningar som påverkar huden negativt. SAMPAR lyfter också hur olika ingredienser, såsom probiotiskt socker, kan bidra till ett stärkt immunförsvar. Tillsammans med specifikt framtaget emballage, som ska hålla produkten fräsch och hygienisk längre, ligger SAMPAR definitivt i framkant.

"Vi på eleven.se vet att ni, våra extremt skönhetsintresserade kunder, verkligen bryr sig om allt från ingredienser till hur förpackningen är utformad. Så vi som arbetar med produkterna dagligen tycker verkligen att det är ett spännande uppdrag att försöka stimulera just den nyfikenheten med noggrant utvalda märken. Vi tror att SAMPAR kan tillföra något extra där", menar Charlotta.

Charlotta berättar också att när vi på eleven.se fick hem proverna för första gången och fick möjlighet att testa, så blev alla på kontoret både överförtjusta och förvånade över de omedelbara effekterna.

"När vi testade på oss själva kunde vi inom loppet av bara några sekunder se vilken skillnad SAMPAR Glamour Shot Eyes gjorde. Alla mina små, synliga torrhetsrynkor under ögonen försvann och jag såg påtaglig piggare och mer utvilad ut - det här fungerar verkligen!", avslöjar Charlotta.

Vi på eleven.se gillar särskilt:

SAMPAR 3 Day Weekend 24/7

3 Day Weekend är en återfuktande ansiktscreme med aktiva ingredienser vilka ger en kick- effekt till hudens eget pigment. Vid regelbunden och rekommenderad användning kan cremen ge upp till 32% ökning av hudens egna melaninivåer. Resultatet blir en fräsch hy som känns solbrun, utan att faktiskt ha vistats i solens strålar en enda timme. En perfekt start på våren!

Användning: Applicera varje morgon på rengjord hud. Massera in ansikte, hals, dekolletage och nacke.

SAMPAR Dry CleanSing No Rinse Make-Up Remover

En skonsam rengöring för alla hudtyper som används på torr hud och som fungerar för både vanlig makeup och vattenfast smink. SAMPAR Dry Cleansing No Rinse Make-Up Remover har en effektiv formula innehållande en "detox"-ingrediens för en frisk och strålande hud. Rengöringen innehåller inte parabener, sulfater eller metylisotiazolinon.

Användning: Applicera och massera in på ansikte och läppar. Svep sedan av ansiktet ordentligt med hjälp av bomullsrondeller. För användning på ögonen, applicera en liten mängd SAMPAR Dry CleanSing No Rinse Make-Up Remover på bomull först, applicera sedan på ögonen och ta bort din makeup.

SAMPAR White Velvet Mousse

Inspirerad av kosmetiska och dermatologiska kurer är White Velvet Mousse det första steget till en klar, ren och jämn hy med en fantastisk lyster. Som en daglig mikropeeling, ger den dig en lyxig rengöring med ett resultat av ungdomlig glöd. Produkten passar alla hudtyper och åldrar.

Användning: Applicera en liten mängd av Velvet Mousse på fuktigt ansikte. Arbeta upp ett lödder genom att massera i cirkulära rörelser. Skölj noga.