Nyheter från Max Factor - Smokey eye tutorial!

2015-08-10

Smokey eye är helt rätt i höst. Duktiga och talangfulla skönhetsprofilen Helen Torsgården har testat tre nya produkter från Max Factor.

"Mascaran är bra, eyelinern jättebra, och mini paletten är såååå fin och bra då det kan användas som ögonskugga och i brynen, FAVORIT!. Det får ni också se i videon, såklart!" - Helen Torsgården

Max Factor - Velvet Volume False Lash Effect Mascara: En mascara som skal ge volym, intensitet och sammetslen känsla. Med en "push-up" volymborste skall du få maffiga fransar som kännas flexibla och mjuka. Jag tycker att detta är en bra mascara som, ger massor av volym och separerade fina fransar.

Max Factor - Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner: En superbra och annorlunda eyeliner med en rundad, platt topp. Av någon anledning så funkade det suveränt att måla med denna! Jag tyckte att det var lätt, och eyelinern blev snygg och kolsvart!

Max Factor - Smokey Eye Drama Kit: Denna paletten blev en stor favorit, den kalla bruna skimriga färgen är så himla fin! Älskar att skugga den på locket, och de supersmå glitterkornen ger ett fint glitter i solljuset. De andra två, matta bruna färgerna kan användas som skugga på locket, eller i ögonbrynen. Den ljusa färgen är superfin som highlighter inne i ögonvrån, på locket eller under brynen.

MAX FACTOR

Du finner Helens Youtubekanal här