Pürminerals

2015-01-22

Nähä, efter 10 år i branschen var det väl för sjutton dags för mig att testa P ürminerals?! Jag vet inte varför jag inte riktigt kommit i kontakt med märket, men nu har jag kommit över några nyheter samt en goding som jag varit supersugen på att testa. Gillar du produkterna så kan du ta en kik på min blogg i morgon fredag, där jag har gjort en make-up med produkterna nedan. Bloggen hittar du på makeupbylina.devote.se, kikar du redan nu här nedan så får du se vad jag tyckte om produkterna...

Om P ürminerals

"P ürminerals är ett mineralmakeup märke från USA där alla produkter är i fast pressad form,
go pressed no mess! P ürminerals innehåller hög kvalité på mikroniserade mineraler och är som alla mineralprodukter bra för alla hudtyper och hudtillstånd.

Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser är detta både hudvård och makeup! Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste anti-aging teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att minimera och förebygga ålderstecken.

Innehåller inte: Kemiska färgämnen, talk, mineralolja, parfym, fillers, parabener eller alkohol.

P ürminerals Afterglow Illuminating Powder Pris 295:-

Magiskt puder som jag varit sugen på att testa under en lång tid! Det är ett superlätt puder som ger huden extra lyster och som nästan "suddar" ut fina linjer och ojämnheter. På foton så blir den nästan som en retuschering! Den har även anti-age egenskaper och innehåller Ceretin Komplex och sheasmör för att ge huden fukt. Jag DÖR vad jag älskade den här produkten!

P ürminerals Perfect Fit Eye Shadow Trio Pris 295:-

Super fina pigment som ger en mjuk konsistens på huden med jättefin lyster. Skuggorna känns inte jättesmuliga trots att det är mineralsmink och de är väldigt lättjobbade. Resultatet av den sminkning jag gjorde med Wild Child skuggorna publiceras i morgon om du vill se hur det såg ut :)

P ürminerals Wake Up Brow Pencil Pris 250:-

Smart två-i-ett-penna för brynen som har en sida med en highlighter, och en sida med en tunn ögonbrynspenna så du kan markera dina bryn. Det finns även en borste så du kan borsta bångstyriga bryn på plats! Gillade färgen (Espresso) men den hade gärna kunnat få vara något kallare för min smak så att det ser mer naturligt ut. Jag får ta och kika på de andra färgerna.

P ürminerals Disappearing Inc 4-in-1 Concealer Pen Pris 285:-

Gillar skarpt! Den är lätt att applicera och täcker bra samtidigt som den håller sig tunn. Värt priset absolut! Man känner att den innehåller mjukgörande ingredienser och färgen var perfekt på min hud! Den innehåller för övrigt Ceratin Komplex och Diamond Komplex som mjukgör, ger lyster och har anti-age egenskaper! Tummen upp!