Rädda sommarhåret med Wetsuit

2015-07-08

Har du upplevt att håret blir strävt, svårt att reda ut och torkar ut av salta bad? Nu finns räddningen - en krämig "hår-våtdräkt" som appliceras i håret innan du hoppar i badet.

Håret blir lättare att reda ut efter ditt bad och du får en fuktbevarande proteinkur med närande ängsblomsolja under hela dagen på stranden. Produkten är dessutom miljömärkt med "Grön Salong" så den är snäll mot både dig och naturen.

Är du en storbadare kan du med fördel lägga i lite extra mellan doppen antingen i torrt eller blött hår. En perfekt produkt att ha med på stranden för alla med långt hår helt enkelt.

Från början togs Hair Protecting Wetsuit egentligen fram för att skydda hårlängden under schamponeringen och då hindra håret från de uttorkande egenskaper ett schampo kan ha. Men senare upptäcktes fördelarna med att även använda produkten även som ett skydd i samband med salta eller klorerade bad.

Hair Protecting Wetsuit kan man alltså kalla en multifunktionsprodukt och ska ses som god investering om du vill öka chansen att få ett långt och vackert hår eller om du vill vara rädd om dina dyrbara extensions både i badet eller under schamponeringen hemma.

Har du till exempel tänkt på att ett axellångt hår som tvättats ofta, kan ha schamponerats över 1000 gånger i längderna trots att det bara är botten som behöver rengöras. Detta medför ett otroligt slitage på längden som torkar ut, klyvs eller till och med kan slitas av.

Om du vill skydda håret med Wetsuit i samband med tvättning, så appliceras den enkelt i blött hår i hårlängden. Där försvagar produkten tvättkraften hos schampot och det rinner ner över det Wetsuitskyddade håret. Du får då ett rent lyft i botten och ett närande, fuktbevarande och uppbyggande kurbad på längden.

Skydda ditt år med Wetsuit i sommar!