LOVE IS ON- vårens stora kärleksförklaring!

2015-03-02

Vi på eleven.se har precis kickat igång REVLON- vecka här hos oss! Som vi skrev om igår, så har REVLON nyligen startat sin stora kärlekskampanj LOVE IS ON. Ihop med budskapen om att våga ge och ta emot mer kärlek, lanserar de också en mängd nya produkter. "Vårt uppdrag är att inspirera till mer kärlek. Från det ögonblicket en kvinna bär våra produkter, vill vi att hon ska uppslukas av en förälskad värld och i den upptäcka ändlöst många spännande dimensioner." förklarar Mr Lorenzo Delpani, President och CEO för REVLON.

Med den inspirationen för ögonen lät vi vår duktiga bloggerska och fotograf Malin, utforska alla REVLONS vårnyheter. Resultatet av flirtiga ögonfransar, förförisk ögonskugga och åtråvärda läppar ser ni här. LOVE IS ON både på REVLON och hos oss på eleven.se och det firar vi med 20% på hela REVLONS sortiment till och med lördag 7 mars. Längst ner hittar du också vår makeup-artists bästa tips på hur just du får till Malins look.

  • Definera dina ögonbryn med en ögonbrynspenna och skugga ut med en sned sminkborste om det blir för skarpt för att få en mjukare look.

  • Markera kinderna mjukt med en bronzer så att du inte får en allt för markant look.

  • Vill du ha en mer hållbar look på de röda läpparna, grunda med en läppenna och avsluta med läppstift.

  • För att ögonskugga ska sitta och få en mer intensivare look, grunda med en ögonprimer.

  • Använder du lösögonfransar, böj dina egna först, applicera därefter lösfransar. Jobba ihop fransar med mascara, men överarbeta dem inte.