LOVE IS ON hos REVLON- fånga känslan här!

2015-03-01

Föreställ dig ett sminkmärke som vill vara mer än just bara ett sminkmärke. En aktör som erbjuder trendiga skönhetsprodukter burna av Hollywoods främsta skådespelerskor såsom Emma Stone, Olivia Wilde och Halle Berry. Ett globalt företag med en vision om att kunna erbjuda något ytterligare än bara ett brett sortiment av kvalitativ kosmetik. Tänk på REVLON!

I slutet av förra året började amerikanska sminkjätten Revlon fundera på hur de kunde ta chansen att göra något mer än att bara marknadsföra sina artiklar. De ville sprida ett budskap som sammanförde människor och som innefattade glädje, styrka och samhörighet. I sitt eget varumärkesnamn hittade de sin inspiration, LOVE. I mitten av REVLON ligger bokstäverna omkastade och i slutet ser man kombinationen ON. Ihopsatta bildar de orden LOVE och ON som också blev deras nya vision. Satsningen LOVE IS ON är en hälsning till alla oss som älskar smink och som uppmuntrar oss att våga både ge och ta emot mer kärlek.

Vi på eleven.se har sålt Revlon exklusivt i Norden sedan hösten 2014 då vi lanserade det på den svenska marknaden. Vi sätter stor prestige i att alltid ha de senaste produkterna, självfallet importerade direkt via Revlon själva. Vi tycker att Revlon gör helt rätt i att vilja inspirera människor världen över med sitt starka kärleksbudskap, så med nedan film vill vi ge dem lite hjälp på traven att sprida lite extra värme och romantik.

Just nu erbjuder vi dig som kund dessutom 20% på hela Revlons sortiment, gäller t.o.m 7/3-15.