rms beauty

2015-11-24

eleven lanserar rms beauty, bästa nyheten på länge. Jag älskar produkterna och jobbar med dem dagligen!

Grundaren av RMS heter Rose-Marie Swift, en av världens största make-up artister. Rose-Marie startade webbsidan Beauty Truth 2004 då hon efter lång tids sjukdom gjort grundliga tester som visade att hon hade höga halter av tungmetaller i blodet. Tungmetaller som hon fått i sig av make-up produkter. På Beauty Truth avslöjade hon myter om skönhetsprodukter samt om ingredienser som användes osv. I takt med att Rosemary lärde sig mer undersökte hon hur man skulle kunna göra renare make-up och så föddes RMS.

Det jag älskar med RMS är att de är så otroligt lättanvända, det finns många härliga färger och viktigast av allt, slutresultatet blir fantastiskt. Färgerna kan kombineras hur som helst och intensiteten i färgen justerar du lätt. Det går inte att misslyckas helt enkelt.
Några av mina favoriter är:

Beauty Oil: lätt olja som absorberas snabbt utan att bli fettig. Använd som primer, ger massa fukt och fantastisk lyster. Kan användas som serum under dag/nattkräm eller för sig själv. Jag har den alltid under Un cover-up, det gör att den smälter lättare in med huden samt att foundation sitter ännu längre.

Un Cover-Up: foundation som jämnar till hudstruktur och hudton utan att täcka huden. Resultatet blir en hälsosam, fräsch look med superfin lyster. Appliceras med fingrarna eller med RMS skin2skin foundation brush, en borste i syntethår som underlättar appliceringen och gör att du kommer åt i alla skrymslen och vrår tack vare att borsten att borstens strån är olika långa och formar ett spiralmönster.

Buriti Bronzer: superfin som ögonskugga till blå och gröna ögon, ger en perfekt solkysst look på några sekunder.

Lip2Cheek: Curious, blir otroligt fin på kinderna, en varm fräsch färg som passar extra fint till dig med lite gul hudton. Appliceras med fingrar eller med RMS skin2skin blush brush. Jag använder även curious som ögonskugga, får alla ögon att poppa, blå, gröna och bruna.

Alla färger innehåller mycket pigment och kan vid första anblicken se väldigt starka ut, men eftersom produkten smälter så fint in med huden kan du få hur svag eller stark nyans du vill. Det är bara att mixa och blanda precis som du vill, som sagt du kan inte misslyckas!

Här med ett urval av modellbilder där jag använt produkter från rms beauty