5 makeupborstar som har en given plats i necessären!

2016-12-15

Det finns en hel del olika makeupborstar att välja mellan. Vi hjälper dig välja ut 5 sminkpenslar som är väl värda att investera i!

Foundationpensel

Foundationpenseln underlättar appliceringen av din foundation och ger din bas ett jämnare resultat. En foundationpensel är ofta gjord av syntethår som enkelt fördelar färgen av din foundation över huden, utan att suga åt sig av din produkt. Använder du puderfoundation går det bra att använda foundationpensel med antingen syntethår eller äkta hår.

Puderborste

Investera i en stor och mjuk puderborste som är välklippt i en aningens rundad form. Då kan du enkelt svepa puderborsten med ditt puder över ansiktet och få ett tunt, fint resultat utan att borsten "gör märken" i din redan perfekt applicerade foundationbas.

Rougeborste

En nätt rougeborste är bra att ha för att sätta färg på kinderna. Varför du bör ha både en puderborste och rougeborste? Dels kan det bli en färgmiss om du använder samma sminkborste till så pass olika färger. Rougeborsten är dessutom lite mindre än puderborsten, just för att rouge endast ska appliceras på dina kindäpplen eller, möjligen, längs kindbenen.

Snedskuren pensel

En snedskuren sminkpensel är användbar på så många sätt - något av ett måste i necessären! Du kan använda en snedskuren pensel till ögonskugga, att markera precis längs fransraderna för att definiera ögonen. Snedskuren pensel går också bra att använda till att markera ögonbrynen med brynskugga. Använder du en snedskuren pensel med syntethår är den perfekt för att måla skarpa linjer med läppstift eller med flytande eyeliner.

Blendingpensel

Sminkpenseln till ögonskugga som är blending-formad har även den en given plats i necessären. "Blending brushes" är mjuka ögonskuggspenslar som är välklippta i en rundad form. Det är för att du enkelt ska kunna tona dina ögonskugga och göra mjuka övergångar så du slipper skarpa kanter på ögonskuggan.

elevens sortiment av makeupborstar och sminkpenslar hittar du här.